Vital Hotel Nautis, Gárdony

Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj)
Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj)
4.7 Rendkívüli 420 értékelés
Ajánlat leírása
Az ajánlat 2024. március 29. és április 1. között érvényes.
  • Szállás a választott szobatípusban
  • Büféasztalos reggeli
  • Büféasztalos vacsora, húsvéti specialitásokkal
  • Felnőtteknek 1 alkalommal welcome drink
  • Gyermekeknek 1 alkalommal Nautis Kids koktél
  • A kétszintes Wellnesscentrum és Vitalitárium használata (élménymedence, gyerekmedence, jacuzzi, finn szauna, szanárium, infra szauna, tepidárium, gőzkabin, sókamra, élmény- és masszázszuhanyok, jégkút, dézsazuhany, kandallós pihenő)
  • Ping-pong, játszóház, kültéri játszótér, kerti játékok
  • Cardio terem használata
  • Korlátlan vezeték nélküli internet használat
  • Fürdőköpeny használat
  • Parkolási lehetőség
  • 15% szervizdíj

Programok:

Március 29. péntek:

  • Móka és kacagás Andi bohóccal 14:00-18:00 óra között
  • Sajt-és borkóstoló 16:00-18:00 óra között
  • Éjszakai fürdőzés 23:00 óráig

Március 30. szombat:

  • Lovas kocsikázás 10:00-14:00 óra között
  • Móka és kacagás Andi bohóccal 14:00-18:00 óra között
  • Szauna szeánszok* 15:00, 16:00 és 17:00 órakor

Március 31. vasárnap:

  • Tojáskeresés gyermekeknek 10:00-10:30 óra között a szálloda kertjében
  • Hajókirándulás a Velencei-tavon 11:00 és 12:00 óra, 12:00 és 13:00 óra között - időjárás és foglaltság függvényében - a szabad helyek a jelentkezés sorrendjében kerülnek feltöltésre (max. 70 fő) kérjük, szíveskedjenek részvételi szándékukat előre jelezni!
  • Móka és kacagás Andi bohóccal 14:00-18:00 óra között
  • Nautis party DJ-vel a Lobbyban 20:00 és 23:00 óra között

Április 1. hétfő:

  • Késői kijelentkezés 12:00 óráig

*A szauna szeánszokra a helyek feltöltése a jelentkezés sorrendjében történik.

Az ár- és programváltoztatás jogát fenntartják.  Korábbi távozás esetén is a megrendelt szolgáltatás teljes összege fizetendő.

Tovább >>
Árak és Feltételek

Kétágyas szoba: 38 500 Ft / fő / éj

 

Egyágyas elhelyezés: 58 300 Ft/fő/éj

 

A szálloda tóra néző szobái 7 000 Ft / szoba / éjszaka felár ellenében vehetők igénybe.

Idegenforgalmi adó: 430 Ft/fő/éjszaka

Lemondási feltétel:
A foglalás kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 7. nap éjfélig. 7 napon belüli lemondás esetén a teljes ár 50%-a kerül felszámításra kötbérként. Meg nem érkezés esetén a teljes foglalási összeg kötbérként felszámításra kerül.


Előleg fizetés:
Előrefizetés nem szükséges.

Kérjük figyelmesen olvassa át a csomag érvényességi időszakait! Ez az ajánlat csak a fent megjelölt időpontokra / időszakokra érvényes.
Kedvezmények

Gyermekkedvezmények:

0 - 6 éves korig:

szülőkkel egy szobában, pótágyon történő elhelyezés esetén a csomagár tartalmazza a szállást és a főétkezést

4 - 5 éves kor között:

alapágyon történő elhelyezés esetén 29 600 Ft / gyermek / éj

6 - 11 éves kor között:

21 700 Ft / gyermek / éj, szülőkkel egy szobában pótágyon, alapágyon történő elhelyezés esetén esetén 29 600 Ft / gyermek / éj

12 éves kortól:

felnőtt árak érvényesek

Szabad időpontok
2024. március
H K SZ CS P SZ V
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
2024. április
H K SZ CS P SZ V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5

Ajánlatkérés / Foglalás
Ajánlatkérés / Foglalás
Csomag:Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj)
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Telefonszám:
Érkezés / Utazás: 
Létszám:  
Elhelyezés:
Standard szoba
37 db elérhető, 25 m2 szoba, erkély/terasz, 1 légterű, nem akadálymentes, WIFI
max. + - félpanzióval *NÉPSZERŰ*
 
 
Legjobb ár
Tóra néző standard szoba
23 db elérhető, 25 m2 szoba, erkély/terasz, 1 légterű, nem akadálymentes, WIFI
max. - félpanzióval
 
 
Legjobb ár
Pótágyazható standard kétágyas szoba
3 db elérhető, 25 m2 szoba, erkély/terasz, 1 légterű, nem akadálymentes, WIFI
max. - félpanzióval
 
 
Legjobb ár
Megjegyzések, további információk:
Remek csomagok, hasznos tartalom, kedvezmények a hírlevélben. Válassz!
Igen, kérem
Nem kérem
Jó döntés! Hírlevelünk ingyenes, tartalmát gondosan válogatjuk.
Később bármikor leiratkozhatsz!
Több mint 450.000 elégedett ügyfelünk már kérte. Te se maradj le a kedvezményekről!
Hoppá, nem jelöltél meg semmit. Kéred a hírlevelet?
felhasználási feltételeit és adatvédelmi szabályzatát 
Vital Hotel Nautis
Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj)

éjszakás tartózkodás
Bejelentkezés:
Kijelentkezés:
Tovább a következő lépéshez

Vital Hotel Nautis, Gárdony

A Vital Hotel Nautis, a Velencei-tó legújabb wellness- és konferenciaszállodája 2010 tavaszától várja vendégeit 81 nemdohányzó szobával és 4 luxus lakosztállyal, természetes összhanggal, páratlan konferencia-rendezési lehetőségekkel, gyerekbarát környezettel, étteremmel, wellness-centrummal és Vitalitáriummal, valamint számos sportolási lehetőséggel.
Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj) Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi Húsvét a fedélzeten (min. 2 éj)
Előző
Következő
betöltés folyamatban
Szálláshely bemutatkozása

A Vital Hotel Nautis, a Velencei-tó legújabb wellness- és konferenciaszállodája várja vendégeit 81 nemdohányzó szobával és 4 luxus lakosztállyal, természetes összhanggal, páratlan konferencia-rendezési lehetőségekkel, gyerekbarát környezettel, étteremmel, wellness-centrummal és Vitalitáriummal, valamint számos sportolási lehetőséggel.

A hajó formájú épület szobái részben tópartra, részben utcára néznek, nemdohányzóak és a következőkkel felszereltek: erkély, műholdas LCD TV, telefon, WiFi Internet-csatlakozás, egyedileg szabályozható légkondicionáló, laptop méretű szobai széf, minibár (fogyasztás külön térítés ellenében), zuhanyzós fürdőszoba, hajszárító, fürdőköpeny. Egyes szobák pótágyazhatók: kihúzható, kényelmes, teljes értékű ággyá alakítható kanapéval, vagy a legkisebb vendégek számára rácsos ággyal.

A gyerekbarát környezethez játékkuckó, gyerekmedence, játszótér és csúszdás világítótorony tartozik, a hétköznapok kényelme érdekében pedig gyerekágy, babakád és gyerekméretű fürdőköpeny is biztosított.

A rendezvénytermek kis létszámú tréningek és akár 400 fős összejövetelek befogadására is alkalmasak, igény szerint szekcionálhatók, a legmodernebb konferenciatechnikával és WiFi Internettel felszereltek, légkondicionáltak, és többségük természetes megvilágítású. A termek változatos nagysága, variálhatósága és modern technikai felszereltsége lehetővé teszi a rendezvények széles palettájának lebonyolítását; a termek alkalmasak üzleti események, szemináriumok, konferenciák, csapatépítő tréningek, kiállítások, bálok, gálavacsorák vagy családi összejövetelek helyszínéül.

A kétszintes wellness-centrumban rendelkezésre áll élménymedence, gyerekmedence és jacuzzi, míg a Vitalitáriumban finn szauna, infra szauna, szanárium, gőzkabin, sókabin, élmény- és masszázszuhanyok, jégkút, tepidárium, kandallós pihenő, valamint fitness-terem várja a pihenni és felfrissülni vágyó vendégeket.

A "beauty" részlegen masszázsok, kozmetika és napfürdő áll rendelkezésre, míg a Sweet Harmony szoba saját szaunát, jacuzzit, masszázszuhanyt, vízágyat, minibárt, televíziót és DVD lejátszót bocsát azok rendelkezésére, akik elszigeteltségre vágynak.

Sportolási lehetőségeket kínál a szálloda squash- és fitness-terme valamint bowlingpályája és szabadtéri teniszpályája. Kerékpár bérelhető, a szálloda közelében pedig rendelkezésre áll vitorlás, vizibicikli, kajak- illetve kenu-bérlés. A tó és környéke horgászati és túrázási lehetőségek széles választékát kínálja.

Wellness szolgáltatások

szauna • Fitnessz center • Spa & wellness center • kozmetika • masszázs • pezsgőfürdő • szolárium • élménymedence • gőzfürdő • infraszauna • finnszauna • gyerekmedence • csúszda • sóbarlang • napozóterasz • svéd masszázs • gyógymasszázs • aromaolajos masszás • talpmasszázs • frissítő masszázs • Élmény medence • Gyermek pancsoló • Pezsgőfürdő • szabadtéri medence

Internet

• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén

SZÉP kártya elfogadás

• OTP SZÉP kártya
• K&H SZÉP kártya
• MBH SZÉP kártya

Parkolás info

• Zárt parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
• Szabadtéri parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)

Kisállat info

Kisállat nem vihető be

Étkezés

A Selander Étterem 150 fő fogadására alkalmas és csodás kilátást nyújt a Velencei-tóra és a kikötőre. Kínálatában a magyaros ételeken kívül a nemzetközi konyha remekei is fellelhetők, amikhez világhírű pálinkákat kínálnak az Agárdi Pálinkafőzdéből.

Éttermi szolgáltatások: • bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár

Egyéb információ

A szobaár tartalma: büféasztalos reggeli, wellness-centrum és Vitalitárium használat, a parkoló, a fürdőköpeny, valamint a korlátlan vezeték nélküli Internet használata, általános forgalmi adó.
Kedvezmény gyermekeknek: 4 éves kor alatt a szülőkkel egy szobában, pótágyon történő elhelyezés esetén a szobaár tartalmazza a szállást és a főétkezést, 4-12 éves kor között 30% kedvezmény biztosított a szállás és a főétkezések árából.
Büféasztalos félpanzió (vacsora) 6300 Ft/fő/alkalom áron rendelhető.

Érkezés és távozás

Bejelentkezés: 14:00-0:00
Kijelentkezés: 0:00-10:00

Elérhetőség
Vital Hotel Nautis a térképen
2483 Gárdony, Holdfény sétány 9.
Szobafoglalás telefon: (+36-1) 457-8450
Szálláshely jellege: Szálloda - Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület / Hotelstars által minősítve / Négy csillagos superior szálloda
NTAK azonosító: SZ19000811
Még több húsvéti ajánlat Gárdonyban
Vital Hotel Nautis Gárdony
ÉRKEZÉS / TÁVOZÁS: