City Hotel Mátyás, Budapest

Szilveszteri csomagajánlatokSzilveszteri csomagajánlatokSzilveszteri wellness utazásKedvezményes wellness szilveszterreSzállás szilveszterreAkciós szállás szilveszterreSzilveszteri csomagajánlatCsomagajánlatok szilveszterreAjánlat szilveszterreSzilveszteri wellnessSzilveszteri akciókSzilveszteri wellness utazásWellness szállodák szilveszterreCsomagajánlatok szilveszterre

Húsvét (min. 1 éj)

Egy régi csomagajánlatot talált meg, ami már nem érvényes. A szálláshely aktuális csomagjainak megtekintéséhez kattintson ide!
 • City Hotel Mátyás bemutatása
  A háromcsillagos City Hotel Mátyás családias szálloda, mely várja kedves vendégeit Budapest belvárosában, a híres Mátyás Pince Étterem felett.
  A City Hotel Mátyás szálloda 80 zuhanyzós, modern berendezésű szobája telefonnal, Tv-vel és légkondicionálóval szolgálja vendégei kényelmét. A szállóvendégek választhatnak a bőséges büféreggelit tartalmazó szobaárak közül is. A Mátyás Pince étterem az épület alatt helyezkedik el. Az 1904-ben megnyitott étterem hagyományos magyaros ételeket, a magyar borvidékek minőségi borait kínálja; délben és este élő cigányzene.

  Szolgáltatások

  Internet:
  • Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes)
  • Internet használat a szálloda számítógépén (ingyenes)
  Étkezés:

  Budapest belvárosában, az Erzsébet híd pesti oldalán 1904-ben megnyitott étterem nevét a magyarok nagy királyáról, Mátyás királyról kapta. Több mit egy évszázados fennállása alatt törzsvendégek generáció látogatták a tradicionális magyaros ételspecialitásokat kínáló éttermet. A nagy államférfiaktól kezdve, a művészvilágon át szinte mindenki megfordult a Mátyás Pincében, aki csak Magyarországon járt.

  A söröző és a három nagy terem mai berendezése és a Mátyás király korát, világát valamint a vele kapcsolatos történeteket megörökítő freskók, ólomüveg ablakok Haranghy Jenő és tanítványa Bozó Gyula munkái olyan művészeti értéket képviselnek, hogy a budapesti Mátyás Pincét 1973-ban védetté nyilvánították.

  Egyéb információ:
  Gyerekkedvezmény: 2 felnőttel egy szobában egy gyerek szállása ingyenes 12 éves korig (csak a reggeli árának felét kell felárként kifizetni)- 2 éves kor alatt a szállás és reggeli teljesen ingyenes (babaágy igényelhető). A szálloda kizárólag nem dohányzó szobákat tud biztosítani.
  Legkorábbi érkezés időpontja: 15:00
  Legkésőbbi távozás időpontja: 10:00

  Elérhetőség

  City Hotel Mátyás a térképen
  1056 Budapest, Március 15. tér 8.
  Szobafoglalás: (+36-1) 457-8450
  Szálláshely jellege: Szálloda / Három csillagos szálloda
  NTAK azonosító: SZ19000351

Információ: +36 1 2253384

Szerzői jog © 2004-2021 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.